HattenOnline

Lär dig tecken på

HattenOnline

Med HattenOnline har vi gjort en rolig och inspirerande plats för både barn och vuxna, som vill lära sig tecken och utveckla sitt språk!

Här hittar du som vill teckna allt du behöver! I vår webbaserade tjänst har vi samlat många användbara ord och tecken – allt presenteras med både bild, teckenillustration och korta filmklipp så att även barn kan sitta med och lära in nya ord och tecken. Bläddra tillsammans i olika kategorier eller slå upp de tecken ni behöver, och för den som vill är det också enkelt att lägga till eget innehåll. Den som vill kan också testa sig själv, titta på filmer med böcker och sånger med tecken i bion och skriva ut tecken-material.

Köpinformation:

Obs! Ett års abonnemang ingår när du beställer ”Börja med tecken-lådan” – som förskola/företag beställer du lådan här: Börja med tecken, hos Lekolar, art nr 114456

Vill du teckna ett abonnemang direkt är du välkommen till hattenonline. com. Där kan du också testa vår ”demo” gratis. I abonnemanget ingår full tillgång till alla ord, bilder och teckenfilmer från TeckenHatten. Nu i högre upplösning och med uppdaterade tecken som stämmer överens med Ritade Tecken från Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Teknisk info: Hatten Online fungerar att använda på datorn (mac-pc), i smartphones (iPhone-Android) och plattor (iPad-Android).