Språkbyggarna

Vill du läsa mer om språkutveckling, hur du kommer igång att teckna eller få tips på språklekar? På språkbyggarna.se samlar vi allt för dig som vill bygga språk med barnen!

HattenOnline

HattenOnline

I HattenOnline har vi samlat över 1000 ord och tecken – allt presenteras med både bild, teckenillustration och korta filmklipp så att även barn kan sitta med och lära in nya ord och tecken. Bläddra tillsammans i olika kategorier eller slå upp de tecken ni behöver, och för den som vill är det också enkelt att lägga till eget innehåll. Du kan också testa dig själv, titta på roliga filmer i bion och skriva ut tecken-material.

Till HattenOnline.com
Babblarna & Vänner

Babblarna & Vänner

Babblarna och Vänner har en mängd roligt innehåll! Allt är anpassat för små barn och det är lätt att välja bland sina favoriter – eller bara låta sig roas av det förvalda innehållet i TV:n.Allt är anpassat för små barn och det är lätt att välja bland sina favoriter – eller bara låta sig roas av det förvalda innehållet i TV:n.

Till Babblarna & Vänners hemsida

Fler appar!

Kika in i AppStore och GooglePlay för att se våra andra appar. Lek med Babblarna i Babbapp och BabblarnaKalas. Kika in hemma och Ajja & Bajja i Ajja&BajjaLek och lär dig tecken med SignitForward.

Karaktärer