Språklådor

Det ska vara enkelt att stötta barns språkutveckling! I dessa språklådor ingår material att både läsa, leka och spela med. Vår huslogoped Elvira Ashby har satt ihop exempelvis Första orden-lådan och Börja med teckenlådan och skrivit inspirerande handledningar till. Sedan finns det flera språklådor med bland annat barnens favoriter Babblarna. Lagom att rycka med sig när man vill jobba med språket var man än är.

  • Visa alla
  • Språklådor

Läs på recept-lådan

Språklåda

En språklåda med allt du behöver för att arbeta läsfrämjande enligt metoden "Läs på recept".

Läs mer

Bibbis Temalåda

Språklåda

Bibbis Temalåda fokuserar på språkutveckling utifrån temat "logik och problemlösning". Barns upptäckarlust vidgar världen. De tänker, fantiserar, experimenterar, analyserar och löser problem. För detta behöver de abstrakta ord, lägesord och beskrivande ord.

Läs mer

Diddis Temalåda

Språklåda

Diddis Temalåda fokuserar på språkutveckling utifrån temat "kreativt skapande". Genom kreativa skapandet lägger barnen märke till detaljer i omgivningen. Barnen känner, tittar, smakar, lyssnar och luktar sig fram.

Läs mer

Doddos Temalåda

Språklåda

Bibbis Temalåda fokuserar på språkutveckling utifrån temat "social kompetens och känslor". När barns värld växer märker de att mycket ligger utanför den egna kontrollen. Det här väcker känslor, och de behöver allt fler ord för att beskriva både egna och andras upplevelser.

Läs mer

Bobbos Temalåda

Språklåda

Språklek med Bobbo på temat ”motorik och kroppen”! Lådan innehåller en blandning av material med Babblarna att läsa, spela och leka med.

Läs mer

Daddas Temalåda

Språklåda

Språklek med Dadda på temat ”närmiljö och natur”! Lådan innehåller en blandning av Babblarna-material för att bygga ordförråd och språk på temat.

Läs mer

Babbas Temalåda

Språklåda

Språklek med Babba på temat ”prata och berätta”! Lådan innehåller en blandning av material med Babblarna som lockar till ordlek och berättande.

Läs mer

Ajja & Bajja Första Lådan

Språklåda

Massor av kul med kompisarna Ajja & Bajja. Läs, lek, spela lotto och teater - och bygg språk tillsammans!

Läs mer

PratLådan, babbla med Babblarna

Språklåda

En härlig låda med mer material ur Babblarnas värld att prata kring och leka med, som pratböcker, fingerdockor och ett tittutpussel.

Läs mer

SpråkGympa ledarlåda

Språklåda

SpråkGympa med Babblarna! Denna låda innehåller allt du behöver för att hålla tio roliga, motoriska och språkutvecklande pass!

Läs mer

Börja med tecken-lådan

Språklåda

Kom igång med tecken! En praktisk och rolig låda med böcker och spel för alla som vill lära sig tecken!

Läs mer

Första-orden-lådan

Språklåda

Läs, lek och locka fram de första orden! En härlig låda med böcker och lekmaterial som passar för att stötta små barns språkutveckling.

Läs mer

Stora-ljudlådan

Språklåda

Läs, lek och spela spel samtidigt som du tränar uttal! En låda med roligt material för att arbeta med alla svenska språkljud.

Läs mer

Första-meningarna-lådan

Språklåda

En härlig låda för dig som vill stötta barns meningsbyggnad i lek, spel och bokläsning!

Läs mer

Paket: Babblarna i Konsontantdalen

Bok, kortspel och pappfigurer

Häng med till Konsonantdalen! Ett spännande paket med material för att arbeta med alla svenskans språkljud!

Läs mer

Första Lådan, kom igång med Babblarna

Språklåda

Ett perfekt startpaket för att sätta igång med språklek med Babblarna! Innehåller en härlig blandning av böcker, spel och leksaker.

Läs mer

MeraLådan, fortsätt med Babblarna

Språklåda

Fortsätt språkleken i Babblarnas värld! MeraLådan innehåller fler böcker, leksaker, spel och en lättläst handledning.

Läs mer