Babblarna plastfigurer GS

Säg hej till Gagga, Giggi, Goggo och Sassa, Sissi, Sosso! Sex nya härliga figurer att leka och uppleva spännande äventyr med.
Babblarna är ett gäng färgglada figurer som skapats för att vi på ett roligt sätt ska kunna stötta barns tidiga språkutveckling. Alla Babblarna pratar sitt eget språk som bygger på ljuden i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata så kan barn leka med tidiga språkljud och melodin i språket redan innan de sagt sina första ord.
Detta set kallar vi GS-set för att det för in g- och s-ljudet i språkleken. Plastfigurerna är runda, färgglada och mjuka – låt fantasin flöda och se fram emot timmar av nyttig och skojig lek..

Tips! Plastfigurerna går också att köpa styckvis.
Och om du tycker att det är svårt att lära dig namnen på dessa nya figurer kan du tänka så här: Det är konsonanten i Babblarens namn som har förändrats, medan vokalen är densamma om man jämför med Babblarna i BD-setet. Den lila Babblaren som liknar Babba heter Gagga, den svarta Babblaren som liknar Bobbo heter Goggo, den oranga Babblaren som liknar Bibbi heter Giggi, den blå Babblarna som liknar Dadda heter Sassa, den ljusblå Babblaren som liknar Diddi heter Sissi och den ljusrosa Babblaren som liknar Doddo heter Sosso. Lätt som en plätt!

Plastfigurerna är CE-märkta och tillverkade i enlighet med den europeiska standarden för leksakers säkerhet, EN71. Vi rekommenderar dock att använda dem som leksaker, inte för att suga eller tugga på.

  • Material: Plast, BPA-free, innehåller inga ftalater eller andra gifter.
  • Mått: 7-10 cm
  • Lämplig från: 0 år