Babblarna plastfigurer

Säg hej till Babblarna! Ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo på äventyr!
Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit för att göra språkutveckling till ett spännande och lekfullt äventyr.
Babblarna pratar sitt eget språk som bygger på ljuden i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata så kan barn leka med tidiga språkljud och melodin i språket redan innan de sagt sina första ord.
I detta set får du alla de sex första Babblarna som runda, färgglada och mjuka plastfigurer. En klar favorit i leksakshyllan!

Tips! Figurerna går också att köpa styckvis!

Babblarna plastfigurer är CE-märkta och tillverkade i enlighet med den europeiska standarden för leksakers säkerhet, EN71. Vi rekommenderar dock att använda dem som leksaker, inte för att suga eller tugga på.
OBS! Babblarna plastfigurer köpta före augusti 2015 är EJ godkända för barn 0-3 år. Anledningen är formen på ett par av figurerna, främst Babba, som hade ett huvud som inbjöd till att stoppa i munnen. Formen på de nya figurerna har förändrats så att de nu är godkända från 0 år. På våra förpackningar framgår det alltid vad som gäller i fråga om säkerhet och tidigare tillverkade figurer har säkerhetsmärkningen “Ej lämplig för barn 0-3 år”. Vad gäller plasten i dessa äldre figurer så är den giftfri precis som de nya figurerna.

  • Material: Plast, BPA-free, innehåller inga ftalater eller andra gifter.
  • Mått: 7-10 cm
  • Lämplig från: 0 år (Obs! Se ovan vad gäller figurer köpta 2015 och tidigare.)